Yeni Sezonda Neler Var?

Iron Fist yine mi hayal kırıklığı yarattı? Legion ve Westworld'ün yarattığı über büyüklükteki kafa karışıklığı yüzünden son sezonlarını bitiremediniz mi? Kulübe hoşgeldiniz, sizleri aşağıya alalım.

Hazır eylül ayı gelmiş ve yepyeni dizi tanıtımları ortalıklarda uçuşurken sizler için en çok ilgimi çekenleri derledim.

Maniac 

Her türlü psikolojik soruna çare olacak bir ilaç geliştirdiğini iddia eden Dr. James (Justin Theroux), ilacı denemesi için bir grup insanı bir araya getirir ve bu sayede Annie (Emma Stone) ve Owen (Jonah Hill) tanışır ancak işler bir noktadan sonra ters gitmeye başlar. 21 Eylül'de Netflix'te yayınlanacak Maniac'ın yönetmen koltuğunda True Dedective'in ilk sezonunu da yöneten Cary Joji Fukunaga'yı görüyoruz. Özellikle oyuncu kadrosuyla bu sezon en merakla beklediğim dizi kendisi.

Homecoming

Mr. Robot dizisinin yaratıcısı Sam Esmail yönetmenliğindeki Homecoming, aynı isimli bir podcastten uyarlama. Başroldeki Julia Roberts, sosyal hizmet görevlisi olan Heidi Bergman'ı canlandırıyor. Kendisi savaştan dönen askerlerin sosyal hayata alışmasını sağlarken Walter Cruz'da (Stephen James) bir sorun olduğunu farkediyor. Psikolojik gerilim türündeki bu dizi 2 Kasım'da bizlerle.

Camping

Altın Küre ödüllü Girls dizisinden sonra bir süredir ortalıkta gözükmeyen Lena Dunham, Camping ile geri dönüyor. Girls dizisinde birlikte çalıştığı Jenni Konner ile kolları sıvayan Dunham bu sefer kontrol delisi Kathryn'in kocasının doğum günü için düzenlediği kamptan sonra yaşananları anlatıyor. Başrollerinde Jennifer Gardner ve David Tennant'ı (burada bir sürü kalp var) gördüğümüz dizi 14 Ekim'de izleyiciyle buluşuyor. 

Bu yazı belki ilk bölümlerinden sonra güncellenir. Ama siz pek güvenmeyin.


Yorumlar

Popüler Yayınlar